Ofertas de la empresa marlex recruiting

(1127)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa marlex recruiting directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
 • Hace 1915 días
  4 horas

  ELECTROMECÁNICO/A (VALLÉS ORIENTAL) - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 4 horas

  Funciones En dependencia directa del Responsable de Mantenimiento, el perfil seleccionado/da pasará a formar parte del equipo de mantenimiento, encargándose entre otras funciones, de las averías que se puedan producir en toda la línea de producción, además de realizar mantenimiento preventivo. Se ofrece Se ofrece la oportunidad de entrar a formar parte de una empresa consolidada en su sector, donde la persona podrá crecer a nivel profesional. El salario establecido será en función de la valía del/la candidato/a.

  Ver más

 • Hace 1915 días
  8 horas

  ENGINYER/A DE PROCESOS - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 8 horas

  Funcions: En dependència directa del departament de Producció, la persona seleccionada s’encarregarà d’elaborar tècniques d’optimització dels processos de fabricació, la millora dels processos en termes de costos, qualitat i terminis. Anàlisi i seguiment dels processos i fluxos. A més, de col • laborar en la posada en marxa dels nous processos productius: documentació, especificacions tècniques, instal•lació, formació, viabilitat, etc. S'ofereix: El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa en ple creixement, s’integrarà a un equip jove i dinàmic, on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer i evolucionar professionalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.

  Ver más

 • Hace 1915 días
  8 horas

  TÈCNIC/A D’INJECCIÓ DE PLÀSTICS - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 8 horas

  Funcions: En dependència directa del departament de Manteniment, la persona seleccionada s’encarregarà en col•laborar en la implantació de projectes de millora per optimitzar processos i vetllar pel bon funcionament dels processos i informar d’oportunitats de millora. A més, de realitzar el seguiment de la documentació a completar en planta. Definir i millorar en la reducció de minves en els processos actius i solucionar incidències de qualitat en els processos d’injecció. S'oferix: El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa en ple creixement, s'integrarà a un equip jove i dinàmic, on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer i evolucionar professionalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.

  Ver más

 • Hace 1915 días
  8 horas

  RECEPCIONISTA /ATENCIÓ AL CLIENT (SECTOR ASSESSORIA) - marlex recruiting

  Hace 1915 días 8 horas

  La persona seleccionada s’haurà d’encarregar de l’atenció als clients i visites, filtratge de trucades, organització de les sales de reunions i conferències,...

  Ver más

 • Hace 1915 días
  8 horas

  OPERARI/A AGRÍCOLA PER HIVERNACLE - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 8 horas

  Important empresa del sector alimentari ubicada a la comarca de l’Alt Empordà i especialitzada en la producció d’hortalisses, verdures, micro-brots i flors pel sector gourmet necessita incorporar: UN/A OPERARI/A AGRÍCOLA PER HIVERNACLE de la seva explotació agrícola. Les principals tasques que haurà de dur a terme la persona seleccionada seran: tenir cura de les plantacions mitjançant el reg, la poda i l’aplicació dels fertilitzants i productes fitosanitaris adequats, així com vetllar pel bon manteniment de les instal•lacions. La persona finalment incorporada s’integrarà en una empresa molt consolidada en el seu sector en ple procés d’expansió que ofereix un projecte estable i de creixement professional.

  Ver más

 • Hace 1915 días
  8 horas

  ELECTROMECÀNIC/A - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 8 horas

  Funciones En dependència directa del Responsable de Manteniment de la planta productiva, i integrant-se en un equip de treball ja consolidat, tot i que treballant de manera molt autònoma, la persona seleccionada s’ocuparà de portar a terme el manteniment preventiu, predictiu i correctiu de la maquinària i de les línies de producció de l’empresa, a nivell mecànic i elèctric (tot i que el 80% de la seva feina serà a nivell elèctric). Serà el/la responsable de realitzar les intervencions de primer nivell en les línies de producció que presentin averia, i de portar a terme el manteniment de segon nivell als equips i/o elements substituïts, proposant i realitzant millores contínues que contribueixin a la incrementació del rendiment i la seguretat dels equips. Se ofrece S’ofereix feina estable, amb la oportunitat d’entrar a formar part d’una empresa líder i consolidada en el seu sector.

  Ver más

 • Hace 1915 días
  8 horas

  ENGINYER-A ELÈCTRIC (SECTOR INDUSTRIAL) - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 8 horas

  Funciones En dependència directa del/la Responsable Tècnic/a, la persona seleccionada s’ocuparà de portar a terme el desenvolupament de software per la maquinària automatitzada, amb la posterior programació de l’autòmat. En el seu dia a dia desenvoluparà tots els seus coneixements tècnics per operar amb totes les necessitats que sorgeixin en el taller i aconseguir els muntatges adequats segons els requeriments de cada client. Se ofrece El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa consolidada en el seu sector, on tindrà l’oportunitat d’optar a un lloc de treball estable i de créixer tant personalment com professionalment

  Ver más

 • Hace 1915 días
  9 horas

  RECEPCIONISTA /ATT. AL CLIENT (SECTOR ASSESSORIA) - MARLEX Recruiting

  Hace 1915 días 9 horas

  Important assessoria de la comarca de l'Alt Empordà, amb més de 25 anys d'experiència en el sector, necessita incorporar un/a RECEPCIONISTA. La persona seleccionada s’haurà d’encarregar de l’atenció als clients i visites, filtratge de trucades, organització de les sales de reunions i conferències, organització i coordinació d’actes d’empresa, així com funcions administratives tals com la redacció de documents, gestió de l’arxiu i les bases de dades, així com mantenir actualitzat el sistema informàtic de l’empresa. S’ofereix un projecte estable a temps parcial en horari de 14:00h a 20:00h de dilluns a divendres, en el que la persona seleccionada s’integrarà en una empresa molt consolidada en el seu sector en ple procés de creixement i amb molt bon ambient laboral.

  Ver más

 • Hace 1916 días
  4 horas

  TÉCNIC/A DE LABORATORI - MARLEX Recruiting

  Hace 1916 días 4 horas

  Funciones En dependència directa del/la Responsable de Producció, la persona seleccionada realitzarà funcions pròpies que li seran assignades com tècnic/a de laboratori, gestionant i controlant la qualitat de la producció, així com de la gestió d’informes. Se ofrece El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida i líder en el sector en la província de Tarragona, on s'ofereix l’oportunitat de créixer professionalment i aplicar els seus coneixements i la seva experiència, a més de poder optar a un lloc de feina estable.

  Ver más

 • Hace 1916 días
  4 horas

  ENGINYER/A MECÀNIC/A - MARLEX Recruiting

  Hace 1916 días 4 horas

  Funciones En dependència directa del/la Cap de Producció, la persona seleccionada serà l'encarregada de gestionar i coordinar a tot l'equip de tècnics electromecànics per assegurar el pla dissenyat de manteniment integral pels nous projectes. Se ofrece El/la candidat/a seleccionat/da s'incorporarà en una empresa sòlida i lider en el sector, ubicada a la província de Tarragona, on tindrà l'oportunitat de créixer professionalment i aplicar els seus coneixements i experiència.

  Ver más

Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información