Ofertas de la empresa eurofirms selección en Santa coloma de farners

(3)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa eurofirms selección en santa coloma de farners directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1469 días
   15 horas

   Comptable administratiu/va amb anglès alt - Eurofirms Selección

   Hace 1469 días 15 horas

   Per a empresa del sector del metall de la comarca de La Selva, cerquem un/a contable per treballar al departament financer realitzant tasques com: - Control i alliberament del crèdit. - Presentació diària d'impostos. - Manteniment i control fitxa client. - Abonaments, control morositat i concialició bancaria. - Suport en la realització d'auditories. - Reporting mensual. Horari: de 08:30h a 17:00, amb mitja hora per dinar a la feina mateix. S'ofereix incorporació directa a empresa en una vacant estable.

   Ver más

  • Hace 1476 días
   16 horas

   Administratiu /va - Eurofirms Selección

   Hace 1476 días 16 horas

   Per a empresa del sector del metall de la comarca de La Selva, cerquem un/a administratiu/va per treballar al departament Comercial - Exportació realitzant tasques administratives com: - Gestió de l'entrada de comandes. - Realització de la facturació i albarans. - Entrades de clients al sistema. - Atenció telefónica i resolució inciències dels clients. - Contacte amb els transitaris, etc. Horari: de dilluns a divendres de 08:00h a 18:00h. S'ofereix contractació per ETT de 4 mesos i posterior incorporació a empresa. Possibilitats realsde promoció.

   Ver más

  • Hace 1476 días
   17 horas

   Comptable - Eurofirms Selección

   Hace 1476 días 17 horas

   Per a empresa del sector del metall de la comarca de La Selva, cerquem un/a contable per treballar al departament financer realitzant tasques com: - Control i alliberament del crèdit. - Presentació diària d'impostos. - Manteniment i control fitxa client. - Abonaments, control morositat i concialició bancaria. - Suport en la realització d'auditories. - Reporting mensual. Horari: de 08:30h a 17:00, amb tots els descansos establerts per la llei. S'ofereix incorporació directa a empresa en una vacant estable.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información