Ofertas de la empresa eurofirms selección en Banyoles

(4)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa eurofirms selección en banyoles directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1287 días
   23 horas

   Tècnic /a Comptable Fiscal. - Eurofirms Selección

   Hace 1287 días 23 horas

   Per a important assessoria ubicada a Banyoles, cerquem un /a assessor/a comptable per gestionar una cartera de clients. Concretament, les tasques que haurà de realitzar són: - Assessorament a nivell fiscal, comptable i mercantil a la clientela. - Realització d'assentaments comptables. - Entrada d'assentaments diaris. - Entrada de comptabilitat. - Tramitació d'impostos. - Elaboració de rendes. - Gestió de la cartera de clients. Entre altres pròpies de la vacant. S'ofereix vacant indefinida en consolidada assessoria. Horari: jornada completa de dilluns a divendres en torn partit. Salari negociable segons vàlua del/a candidat/a.

   Ver más

  • Hace 1318 días
   16 horas

   Recepcionista (Substitució). - Eurofirms Selección

   Hace 1318 días 16 horas

   Per a important empresa del sector de l'alimentació de la zona de Banyoles, cerquem un/a recepcionista per realitzar tasques com: - Atenció al públic, personal i telefònica. - Recepció i distribució del fax i correu entrant als departaments corresponents. - Recepció, distribució i expedició de missatgeria i paqueteria. - Control i reposició de l'expositor i de les bosses de caramels per a les visites i clients. - Recepció i control de productes sanitaris i material d'oficina (bates i gorres, paper higiènic, tovalloletes...) i begudes. - Reciclatge de paper, cartutxos i tòners buits, piles, etc. - Gestió d'entrada de divises. - Control i reposició de la farmaciola d'emergència. - Aplicar les normes de seguretat laboral i d'higiene personal. S'ofereix una vacant temporal per substitució de vacances del 17 d'agost al 7 de setembre. Horari: jornada completa, de dilluns a divendres entre les 08:00h i les 17:00h, amb tots els descansos establerts per la llei.

   Ver más

  • Hace 1319 días
   23 horas

   Electromecánico /a Mantenimiento Industrial - Eurofirms Selección

   Hace 1319 días 23 horas

   Para importante empresa del sector de la alimentación de la zona de Banyoles (Girona), buscamos electromecánicos /as para realizar tareas como: - Seguir correctamente el plan de mantenimiento de la maquinaria. - Realización de las medidas correctivas de los PCC's. - Realización del correcto mantenimiento funcional de los elementos de transporte (carretillas, traspaletas, maquinaria de limpieza, etc.) para la producción. - Revisión del estado de los cuadros eléctricos de las instalaciones de la fábrica. Se ofrece jornada completa en dos modalidades de turno (con todos los descansos establecidos por la ley): - De martes a sábado en turnos rotativos de mañana, tarde y noche. - Turno de fin de semana y días entre semana, con posibilidad de flexibilidad horaria. Se ofrecen dos vacantes indefinidas en consolidada empresa multinacional. Salario negociable.

   Ver más

  • Hace 1334 días
   3 horas

   Assessor/a comptable fiscal per assessoria - Eurofirms Selección

   Hace 1334 días 3 horas

   Seleccionem per important assessoria de la zona del Pla de l'Estany, un/a assessor/a comptable per portar una cartera de clients. Es requereix experiencia prèvia en assessoria com a fiscal comptable, domini d'excel, Contaplus i/o Suasor. S'ofereix feina estable en empresa consolidada, horari partit a concretar de dilluns a divendres i salari a concretar.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información