Ofertas de la empresa eurofirms en Sta coloma de farners

(19)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa eurofirms en sta coloma de farners directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1162 días
   18 horas

   Operari /a Neteja - Eurofirms

   Hace 1162 días 18 horas

   Per important empresa embotelladora d'aigua, situada a la comarca de la Selva, cerquem un Operari /a de neteja, per realitzar les següents tasques: - Tasques de neteja fabrica. - Altres tasques propies del lloc. Horari: 40 Hores Setmanals en torn de matí.

   Ver más

  • Hace 1172 días
   18 horas

   Operari /a Carni - Eurofirms

   Hace 1172 días 18 horas

   Per important empresa del sector Carni, ubicada a prop de la comarca de la Selva, cerquem un /a operari carni, per realizar les següents tasques: - Manipular, prepara, embotir productes carnics. - Altres tasques propies del lloc de feina. Horari: 40 Hores/Setmanals amb els descansos establerts per llei

   Ver más

  • Hace 1199 días
   19 horas

   Operari /a Producció - 4º Torn - Eurofirms

   Hace 1199 días 19 horas

   Per important empresa del sector Alimentació, situada a prop de la comarca de la Selva, cerquem un operari /a de producció, per realizar les següents tasques: - Donar suport en les tasques de preparació, manipulació, elaboració de difertens pastes i productes alimenticis. Horari: 4º torn (40 hores/Setmanals amb els descansos establerts per llei)

   Ver más

  • Hace 1263 días
   3 horas

   Fuster /a - Eurofirms

   Hace 1263 días 3 horas

   Per important empresa del sector de la construcció, situada a la comarca de La Selva es busca un/a fuster/a per realitzar les següents funcions: - Ajustar a mida els motlles de fusta - Altres tasques pròpies del lloc de treball Jornada completa (40 hores setmanals) en torn partit amb els descansos establerts per la llei, i amb possibilitat de llarga durada. Experiència mínima d'un any realitzant tasques iguals a les ofertades i amb disponibilitat d'incorporació immediata. Es precisa carnet de conduir i vehicle propi.

   Ver más

  • Hace 1277 días
   4 horas

   Operari/ a Producció - Eurofirms

   Hace 1277 días 4 horas

   Important empresa situada a la comarca de la Selva, especialitzada en prefabricat de formigó armat i formigó pretensat per l'edificació i obra civil, cerquem un Operari /a de producció per realizar les següents tasques: - Manipulació i fabricació de motlles destinats a la construcció. - Manteniment de les instal.lacions. - Entre altres tasques pròpies del lloc de treball. Horari: 40h/setmanals (Possibilitat de fer de 06:00 a 14:00h/ 14:00 a 22:00h/22:00 a 06:00h o horari partit) amb els descansos establerts per llei.

   Ver más

  • Hace 1316 días
   17 horas

   Administratiu /a Recanvista - Eurofirms

   Hace 1316 días 17 horas

   Per empresa situada a la comarca de la Selva, especialitzada en la fabricació de carroceries de minibuses per al transport de viatgers i adaptació de furgons, seguint les pautes de qualitat, seguretat i confort exigides pel mercat, cerquem un /a Administratiu /a recanvista, per les següents funcions: - Gestió administrativa de recanvis donant solución i resposta a client en el menor temps posible. - Col.laboració amb l'àrea de compres i logística com a resposta a un objectiu de polivalència. - Atendre les consultes de clients referents a temes de recanvis (ofertes, consultes de disponibilitat, de reprogramacions especifiques ...) -Re-direccionar la información a logística del material que han de preparar i expedir a client. Polivalencia per poder preparar-ho de forma autónoma; si per volum de feina o nivel de urgència és necessari. -Re-direccionar al departamento d'aprovisionament la información del material a comprar per client i ser polivalent per poder generar també de forma autónoma la comanda de compra; si per volum de feina o nivel de urgència és necessari. -Col.laborar en la fixació de estocs mínims per servei post venda. -Gestió administrativa del servei. Horari: 40h/Setmanals de Dilluns a Divendres, amb els descansos establerts per llei.

   Ver más

  • Hace 1340 días
   5 horas

   Aprenent /a Elèctric - Eurofirms

   Hace 1340 días 5 horas

   Per coneguda empresa del sector Metall, ubicada a la zona de la Selva, busquem un/ a aprenent elèctric per realizar les seüents tasques: - Ajuda a l'oficial de primera en tasques de manteniment. - Gestionar treballs extreiors de subcontratistes i proveïdors. - Instal.lacions d'aïgua, llum, gas i combustibles. - Serveis de manteniment a empreses del grup. - Mantiment preventiu i correctiu. - Entre altres tasques pròpies del lloc de feina. Horari: Jornada completa, de dilluns a divendres, amb els descansos establerts per llei.

   Ver más

  • Hace 1352 días
   4 horas

   Conductor /a C1 - Feina Estable - - Eurofirms

   Hace 1352 días 4 horas

   Per important empresa del sector de la distribució situat a la comarca de la Selva, busquem un /a conductor /a per realizar les següents funcions: - Repartir per la zona de Catalunya. - Càrrega i descàrrega amb transpalet elèctric.

   Ver más

  • Hace 1366 días
   18 horas

   Verificador/a de qualitat - Eurofirms

   Hace 1366 días 18 horas

   Per important empresa del sector plàstic situat a la comarca de La Selva busca un/a verificador/a de qualitat per a realitzar les següents funcions: - Gestió de qualitat i medi ambient - Control de la producció - Selecció de partides defectuoses - Realització de calibració d'equipaments En jornada parcial als caps de setmana i festius amb els descansos establerts per la llei.

   Ver más

  • Hace 1422 días
   1 hora

   Electricista - Eurofirms

   Hace 1422 días 1 hora

   Empresa situada a la comarca de la Selva precisa incorporar un/a aprenent electricista per realizar tasques electriques. Horari Partit i possibilitat de feina estable.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información