Ofertas de la empresa axxon en Provincia de girona

(4)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa axxon en provincia de girona directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1139 días
   14 horas

   OPERARI/A ESPECIALISTA SECTOR METALL - AXXON

   Hace 1139 días 14 horas

   AXXON selecciona per a empresa del sector del metall situada a Girona un/a OPERARI/A ESPECIALISTA DE METALL. La persona seleccionada s'encarregarà de les tasques de fabricació mecánica: fresar, rectificar, soldar amb estany així com també muntatge i ajustament mecànic de peces i subconjunts. Pensem en una persona polivalent, metódica i amb gran destressa per a les tasques manuals. S'ofereix un projecte estable i formació a càrrec de l'empresa.

   Ver más

  • Hace 1419 días
   21 horas

   ENGINYER/A DE PRODUCCIÓ - AXXON

   Hace 1419 días 21 horas

   En dependència dels Cap/s de Projecte, la persona seleccionada s'encarregarà de vetllar pel correcte desenvolupament dels projectes de disseny i d'execució que se li assignin, des del seu inici fins a la fase final, vetllant en tot moment per mantenir els criteris de qualitat marcats per l'empresa. - Garantir el disseny segons les especificacions del client i requisits legals. - Col.laborar amb l'equip de projecte i el taller per optimitzar i reduir el cost mitjantçant la selección de proveïdors i els mètodes de fabricació més adequats. - Vetllar per l'acompliment dels terminis d'execució. - Vetllar per la satisfacció del client i tots els agents implicats en el projecte. - Donar la informació suficient per tal de garantir un nivel alt de qualitat durant la fabricació i instal.lació de les obres. - Reportar als directors de projecte en totes les etapes del projecte.

   Ver más

  • Hace 1457 días
   19 horas

   ENGINYER/A COMERCIAL - AXXON

   Hace 1457 días 19 horas

   AXXON selecciona per a Important empresa del sector Industrial precisa incorporar un/a ENGINYER/A COMERCIAL. La persona seleccionada s'incorporarà a l'àrea de desenvolupament de negoci. La missió principal del lloc de treball serà la gestió, tramitació i negociació de les ofertes amb l'objectiu d'incrementar el negoci i assegurar el creixement de l'empresa. Les principals funcions del lloc de treball són: - Gestió de noves ofertes des del inici del desenvolupament fins a la presentació final al client. - Definició tècnica dels productes, com a consultor del client. - Realització de visites amb l'objectiu d'aconseguir nous clients i al mateix temps, fidelitzar als ja existents. - Negociació amb clients pel manteniment del negoci. S'ofereix pla de carrera en una empresa sòlida i en creixement.

   Ver más

  • Hace 1471 días
   19 horas

   SECRETARI/A DE DIRECCIÓ - AXXON

   Hace 1471 días 19 horas

   AXXON selecciona per empresa Industrial situada a la Província de Girona un/a, SECRETARI/A DE DIRECCIÓ. La persona seleccionada s'encarregarà de la gestió i organització de l'agenda de direcció així com també dels viatges de treball de la direcció, reunions i esdeveniments. S'ocuparà de l'atenció telefònica i gestió de trucades, organització de visites, tant internacionals com nacionals. Elaboració de cartes, informes, presentacions, comunicacions i totes aquelles tasques administratives que li siguin assignades segons les necessitats.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información