Ofertas de la empresa axxon en Garrotxa

(4)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa axxon en garrotxa directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1178 días
   21 horas

   TECNIC/A DE QUALITAT (sector industrial) - AXXON

   Hace 1178 días 21 horas

   Grup industrial, líder en el seu segment de mercat i amb forta presència internacional, precisa incorporar per a la seva planta de producció, ubicada a La Garrotxa, un/a ASSISTANT DEPT. QUALITAT, PRL I MEDI AMBIENT FUNCIONS: - Manteniment dels sistemes de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral. - Integració dels sistemes al procés productiu. Seguiment de processos i indicadors a planta. - Redacció de procediments, instruccions, manuals, registres de control. - Anàlisi i seguiment dels registres de qualitat i producció. - Auditories internes de sistemes.

   Ver más

  • Hace 1412 días
   12 horas

   ADJUNT/A DIRECCIÓ LOGÍSTICA (SECTOR INDUSTRIAL) - AXXON

   Hace 1412 días 12 horas

   Grup industrial de la Garrotxa, precisa incorporar per a una de les seves unitats de negoci un/a, ADJUNT/A DIRECCIÓ LOGÍSTICA (SECTOR INDUSTRIAL) Reportant a Direcció Logística, les seves funcions es centraran en: Gestionar l'activitat dels diversos magatzems sota la seva responsabilitat. Assumir la responsabilitat de la plataforma logística, la consecució dels objectius operatius i econòmics relacionats amb aquesta àrea, i la gestió de persones al seu càrrec. Negociar amb les altres unitats de negoci del grup per tal d'optimitzar els moviments de mercaderies. Relacionar-se amb la resta de responsables d'àrea per a la consecució dels objectius globals de la companyia. Establir la planificació de càrregues d'acord a les previsions de vendes. Gestionar i optimitzar els magatzems per assegurar la disponibilitat en termes de temps i quantitat. Analitzar les dades estadístiques dels costos logístics, control del producte acabat i supervisar la correcta execució de la cadena de subministrament. Proposar millores en el sistema de la gestió de la planificació, aprovisionament i comandes. Proposar solucions eficients en la distribució de mercaderies combinant la gestió de rutes, gestió de duanes i contenidors, etc. Elaborar sistemes de Reporting i KPI's Logística. Realitzar la documentació necessària dels processos de control d'estoc, aprovisionament, planificació i incidències.

   Ver más

  • Hace 1424 días
   13 horas

   SECRETARI/ÀRIA EXPORTACIÓ (DOMINI ANGLÈS) - AXXON

   Hace 1424 días 13 horas

   Empresa fabricant i comercialitzadora de la Garrotxa, amb una clara orientació a l'exportació, precisa incorporar un/a, SECRETARI/ÀRIA EXPORTACIÓ (DOMINI ANGLÈS) Reportant a Direcció, la persona seleccionada s'encarregarà de: Atendre les consultes dels cients tant a nivell presencial, on line i telefònic; Suport en la realització de diverses tasques administratives: revisió d'imports de factures, contrastar tarifes de transport amb factures, revisió tiquets de despeses de personal, control d'arxiu, gestió de viatges, entre d'altres; Resoldre qüestions dels clients referents a ofertes presentades, consultes de disponibilitat, de reprogramacions especifiques, control de la traçabilitat d'entrega de les mercaderies, entre d'altres; Coordinar amb el departament d'aprovisionaments la informació del material a comprar pel client així com col·laborar en el control d'estocs.

   Ver más

  • Hace 1439 días
   20 horas

   ENGINYER/A- DISSENY ESQUEMES ELÈCTRICS - AXXON

   Hace 1439 días 20 horas

   Axxon selecciona un/a ENGINYER/A ELECTRIC per a incorporar en reconeguda empresa dedicada al disseny i muntatge de projectes d'automatització de maquinària, ubicada a la zona de La Garrotxa. Funcions: - Disseny d'esquemes elèctrics amb Eplan. - Llistat de material elèctric i components necessaris. - Estudi elèctric i seguiment del projecte assignat. S'ofereix excel·lent oportunitat professional, en projecte laboral estable en empresa consolidada i de referencia en el sector.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información