Ofertas de la empresa axxon en Baix emporda

(2)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa axxon en baix emporda directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1159 días
   17 horas

   RESPONSABLE DE FERRETERIA UBICADA AL BAIX EMPORDÀ - AXXON

   Hace 1159 días 17 horas

   AXXON selecciona per important empresa dedicada a la comercialització de pintura industrial i artística i ferreteria, tant a client industrial com al detall, un/a ENCARREGAT/ADA PER A LA GESTIÓ DEL NEGOCI. Les funcions a desenvolupar seran les següents: - Control d'estocs permanent - Atenció i assessorament al client - Negociació amb els proveïdors i clients industrials (negociació de preus, descompte...) - Ampliació de cartera de clients a mig termini - Aportar idees de millora al negoci - Obertura i tancament de la botiga - Contacte directe amb proveïdors i venda (tant a particulars com a empreses). Es tracta d'un projecte amb continuïtat i d'assolir majors responsabilitats de gestió. L'horari seria de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 17h a 20h i dissabtes 5 hores al matí.

   Ver más

  • Hace 1403 días
   18 horas

   ELECTROMECÀNIC/A DE MANTENIMENT (Baix Empordà) - AXXON

   Hace 1403 días 18 horas

   Axxon selecciona un/a Electromecànic/a de manteniment, amb experiència prèvia en plantes i processos industrials automatitzats, per a empresa ubicada a la zona del Baix Empordà. En dependència directa del Cap de Manteniment, la persona seleccionada desenvoluparà tasques de manteniment preventiu i correctiu de la planta de producció i maquinària en entorn automatitzat, així com modificacions o millores necessàries, registre i seguiment de les tasques realitzades. Es precisa flexibilitat horària per adaptar-se a diferents torns de treball i/o cobrir guàrdies. S'ofereix projecte professional estable, un cop superat el període de prova i adaptació inicial.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información